Sinustako tuotantopäällikkö Gistelelle?

Me Gistelellä uskomme laatuun. Tekemällä asiat laadukkaasti, saamme luotua turvallisemman ympäristön työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaillemme. Haluamme tänään tehdä päätöksiä, jotka ovat merkityksellisiä vuosienkin jälkeen. Meillä tämä tarkoittaa ratkaisuja, jotka ovat aina luotettavia ja kestäviä.

Etsimme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Gistelen sähkökeskustuotannosta. Vastuullasi on tuotannon valmistuksen seuraaminen ja henkilöstöresurssien ohjaaminen niin, että tuotanto sujuu tehokkaasti. Sinulta toivotaan tuoreita näkemyksiä tuotantomenetelmien kehittämiseen, kokemusta niiden toimeenpanossa sekä aikaisempaa kokemusta esimiestehtävissä.

Odotamme, että sinulla on työn edellyttämä tekninen osaaminen ja olet tottunut käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää. Arvostamme sähkötekniikan osaamista ja kokemusta kokoonpanoteollisuudesta.

Toivomme, että olet luonteeltasi avoin, edistät hyvää yhteistyötä sekä johdat esimerkilläsi. Olet oma-aloitteellinen, joustava ja tavoitteellinen.

Tehtävässä raportoit yrityksen toimitusjohtajalle ja olet merkittävässä roolissa yrityksen menestyksen ja kasvutavoitteiden varmistamisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja palkitsevan työn luotettavan työnantajan palveluksessa kokeneiden ammattilaisten joukossa, aktiivisessa sekä kehittyvässä toimintaympäristössä.

Jos koet tehtävän omaksesi ja haluat olla rakentamassa turvallista infrastruktuuria meille kaikille, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 22.11. mennessä sähköpostilla rekry@gistele.fi
Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Zaki Chaabouni  torstaisin klo 14-16 puh. 050 3533192  tai sähköpostitse zaki.chaabouni@gistele.fi
Lähetä hakemus ja CV:
rekry@gistele.fi